Хълк написа: ↑Вто Ное 26, 2024 6:24 pm
Хах , този потребител/ка ми звучи като преевана "маман" или по-скоро като прееван "фамозен папа" , имайки за цел да очерни определена своя труженичка отказала му/и да му/и бъде "винаги верна" и да изпълнява всичко с цел материалното му/и облагодетелствуване
Не са случайни и директните обръщения към таргета който най би се засегнал и направо директните препратки към сегашна и бивша месторабота . От друга страна гледам на тоя етап ефекта е постигнат и съответната "маман" или "фамозен папа" потрива доволно ръчички и си вика блажено - "аз казах ли и , че ще я съсипя"
Бах ти и педалско/курвенските истории , определено !
Апропо , коврите май ударно поеха пътя на датата .....
През масажите минаха на бързо много момичета и жени. Някои от тях вероятно имаха и "ментални" проблеми. Въпросната дама си пише, че ходи на психолог. Пише и друго интересно - че е работила 20-24 месеца. Поради последното изключвам да е Дилена /тя работи от повече време според мен/. Едва ли е някоя от Чилаута - понеже те не са и толкова грамотни, повечето там според мен бяха циганки, а не знам циганки да посещават психолог. Имаше няколко момичета, дето сменяха салоните - по Студентски град, Младост, Лозенец, Стрелбище, Центъра и къде ли не и може би е някоя от тях. Със сигурност такива глупости не са написани от мъж, а от жена дето е работила за парички - чекиите и сега след, като си е намерила нова работа /ако още я търпят там/, се е отвратила от миналото си на освободителка на пишки и изкарва тъмните петна в душата си. Явно така я е посъветвала "психоложката и".
Както и да е прекалено много внимание се обърна на една бивша фея на чекиите, която не си дава сметка, че като по приключи парите - пак ще се върне към чекиите и има да ни се мазни, за нашите пари - за да не тъне в мизерия.