hasani написа: ↑Пон Сеп 25, 2023 12:41 pm
Това е коментар на steff000. Непостоянство, твоето име е жена, да цитирам Шекспир. Така че кой знае какво се случва сега на тепиха. Гладни години! А и неустоим клиент се е появил, вероятно. Тя си знае, кои сме ние да я съдим. Успех Яна!
Това е първи коментар на човек, регистрирал се току що...
hasani написа: ↑Нед Сеп 24, 2023 11:04 am
Благодаря за инфото Jedel. А има ли шанс за френска? Щото преди категорично отказваше. Не ми се ходи само за масаж и добрата й еротика.
На мен също ми отказа свирка, така че не мога да коментирам. Аз коментирах екстри от рода на фуут фетиш и др. подобни фетиши. Не ебане.
Аз си ходя на масажи точно заради еротиката и тръпката , така че съм доволен от нея
hasani написа: ↑Пон Сеп 25, 2023 12:41 pm
Това е коментар на steff000. Непостоянство, твоето име е жена, да цитирам Шекспир. Така че кой знае какво се случва сега на тепиха. Гладни години! А и неустоим клиент се е появил, вероятно. Тя си знае, кои сме ние да я съдим. Успех Яна!
Това е първи коментар на човек, регистрирал се току що...
Да с нова регистрация съм и това проблем ли е ?
Питате пък после не доволни срещу пари и тая дърта курва прави всичко
Гаранция,че е бил поне за два часа,всичко без и накрая и е свършил в задника.Познавам Яна,ходя при нея от както се занимава с масажи.Няма сума,която да я накара да прави секс!Не всичко е пари.Уважавам Яна заради принципите и.Забавна е и позивна.Вероятно "дъртата курва"изобщо гащите не е свалила,камо ли да ти е пуснала и то за 400 лв Скрий се,че си смешен!
Зад “секса и свирката” комплекс наднича! Затова и споделя фантазии.
Момчето Джованьоти е джентълмен в защитата на еротичния морал на Яна. Браво, И все пак остава едно леко Хамлетово съмнение! В нас клиентите. Право на решение и избор има Яна, за нас остава да си платим удоволствието от избора на Янатичната.
Кои сме ние да я съдим, ще кажа. Успех Яна, ти можеш!
На ебача на Яна му затворихме устата. Ясно, че не го е угряло щом нарича “дърта курва” тази готина жена с красиво тяло. Само като и видиш голите снимки в Алото,ще ти спре дъхът!
Много сте интересни....аз нямам причина да лъжа, но и не мисля ,че съм длъжен да обяснявам как точно се е случило всичко !!! Казвам просто, че на мен лично ми пусна и съм сигурен,че не съм първият! Жалко, че в лицето не е както и в тялото;)
Пич, може и да си прав и да си я изчукал. Тя е странна птица - веднъж сваля прашките, друг път не. Настроения. Дава да я опипваш, но за френска и секс, забрави. Но знае ли човек при тоя глад е решила да отвори устата и краката.
PS Дай тогава малко инфо как протече процеса,, с презерватив ли го прави, раздава ли се? Ти ли й поиска или тя ти предложи като екстра секса?
Дай инфо!
Не си длъжен да обясняваш.О,напротив!Като си писал,че си я ебал трябва да дадеш и подробности.
Или дойде да пишеш само да се похвалиш как уж си я ебал?!Хвърлени думи на вятъра.С презерватив ли беше?Или без?Поне това кажи.
Комплексарска работа. Аз съм ходил няколко пъти и категорично Яна отказва неща извън еро масажа. Сега е написала, че екстрите се договарят и заплащат предварително. Какви са незнам. Ама този с първо посещение и хоп го вкарал. А не дава подробности как са станали нещата.
Пичове, Янчето я скъсахме от коментари. Най-добре някой от нас редовните да я посети и после да каже как са нещата в повече. За масажа и еротиката й сме наясно. Успех!
hasani написа: ↑Сря Сеп 27, 2023 4:49 pm
Пичове, Янчето я скъсахме от коментари. Най-добре някой от нас редовните да я посети и после да каже как са нещата в повече. За масажа и еротиката й сме наясно. Успех!
Акаунта steff000 е поредния дръвник
като акаунт: Nikolaj
само спами и няма 5 лв да си купи нахут 400 лв на друг взела 680 лв ама друг ден
hasani написа: ↑Сря Сеп 27, 2023 4:49 pm
Акаунта steff000 е поредния дръвник
като акаунт: Nikolaj
само спами и няма 5 лв да си купи нахут 400 лв на друг взела 680 лв ама друг ден
О, пуделче малко губиш нерви май а.? Що не питаме модератора тук кой прави СПАМ в темата с масажи, кой пише от 10-на профила, и кой бе блокиран няколко пъти за тези неща,а..? А те хората да си преценят кой..кой е тук... тъпак дребен.