https://www.alo.bg/9378235
https://www.alo.bg/9378219
Трие често обявите, но има разпознаваеми татуси:
1. Надпис над лява цица "Pantata";
2. Жена със ски маска, показваща среден пръст, на гърба;
3. На лява дупе-бузка, '18+' и ангелче с калашник;
Теренът е в Зона Б5, зад мол София.
Посетих я за пръв път сега, след като си сложи цици, та впечатлението ми е съвсем актуално.
Ето какво не ми хареса:
1. Говори по телефона по време на секс!
Тук съдията свири директно червен картон.
2. Целувки по тялото е екстра +50лв
Втори червен картон.
3. Не предлага целувки по лицето(ГФЕ);
4. Не държи на ебане;
5. Засича времето от позвъняването пред входа.
6. Вече е махнала отстъпката от 20лв на екстра за редовни;
7. Не записва часове, конвейер е.
Какво ми хареса:
1. Млада е, около 25;
2. Предизвикателна визия;
3. Приказлива е, държи се добре;
4. Чисто путе , чисто напарфюмирано тяло;
5. Циците ѝ са супер;
Въпреки че има само негативни ревюта за нея, реших да я пробвам. Бях за цял час + екстри = 220лв. За тези пари има момичета, които правят гфе или пълна програма. В този ценови клас конкуренцията е жестока, и Теди не ми оправда очакванията. Предвид визията ѝ (цялата е в татуси) и това, че си е сложила бясна чалга вместо сигнал 'свободно', очаквах первезна, разкрепостена чалгаджийка, която да я тъпча, докато слушаме 'Хабиби'.
Уви, нищо подобно. Теди е добро момиче. За лаф(компания) става, но за здраво ебане - не. Понеже циците са нови и не е свикнала да ги "носи", някои пози не дава. Добре, влезнах в положение, нормално е. Обаче на задна си криви гръбнака, стои неудобно и ми придържа маркучу с ръка, да не и го набивам целия вътре вътре. Няколко пъти я изправям и тя пак се криви и застава неудобно. Като дадох газ поне си махна ръката, за да се подпира на две ръце, ама пак криви гръбнака. Не може да го поема както трябва, а не е супер тясна като за 155см ръст.
И другият сериозен проблем е, че приема обаждания по време на секс! Чукам я, телефонът звъни и тя ми вика:"Оо, спри спри, да вдигна, ох така не мога да говоря оох...". Помолих я да не го прави, но не ме отрази.
Да резюмирам, Теди не предлага ГФЕ, не държи на ебане, иначе за свирки и компания става.
Ако решите да я минете за бройка, изберете най-евтината опция 30мин без екстри - 100лв. Просто услугата не струва повече. Така хем ще барате силиконови цици на красиво младо момиче, хем няма да има време да вдига телефона и да си прави номерата.
Теди Пантата
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
- водач_на_мпс
- Благодарил: 86 пъти
- Благодарен: 48 пъти