секс туризъм в Студентски

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Malone
Благодарен: 4 пъти

Re: секс туризъм в Студентски

Мнение от Malone »

Ти като искаш да ебеш цял час и това разбираш под отношение и хубав секс си сбъркал момичето. За теб е греда, за мен - не. Като имаш кеш ходи да я ебеш пак след няколко часа
Ще взема да отида, че ми писна да си паля камината със столевки, а и друго си е МЕГА якия секс по 15 мин. няколко пъти на ден. Смешник.
coolstory
Благодарен: 1 път

Мнение от coolstory »

водач_на_мпс написа: Пет Фев 07, 2025 5:47 pm marto1 бастун си ти, научи се да четеш. Какво отношение при Франческа съм писал!? Казах, че характерът и обноските ѝ са като на Габи Бланко. Имитира я. А самата услуга е на ниво, свърши ме бързо, защото ме награби и възбуди. Не е надуваема кукла да лежи и да не мърда. Точно защото е добра в това, свършва бързо клиентите. Двама, трима за час са 600лв минимум(без екстри), вместо 300. Ти като искаш да ебеш цял час и това разбираш под отношение и хубав секс си сбъркал момичето. За теб е греда, за мен - не. Като имаш кеш ходи да я ебеш пак след няколко часа или на другия ден, кво мрънкаш.
Не си особено схватлив :)
Ти си единствения за който тая не е греда, разбираемо все пак си на 50% :)
На теб капацитета може да ти е 5 мин и да ти изглежда оферта 250лв за половинка ама и в това си единствения :)
А това че си с кратка ерекция и свършваш докато те пипне някоя циганка те прави тотално безполезен и абсолютно необективен от тази гледна точка.
Сводническата ти главичка явно не разбира че 250лв за 30 мин на тази безспорна греда е своднически виц.
В целия студентски град няма нито една която да струва 250 за 30 мин то в цялото ало дали има такава та камо ли тоя мрънкащ киселяк :)
Доста необмислена и смешна рекламна кампания.
Поне се осъзнай и спри да се излагаш повече ясен си :!:
beserious1
Благодарен: 27 пъти

Мнение от beserious1 »

водач_на_мпс написа: Пет Фев 07, 2025 5:47 pm marto1 бастун си ти, научи се да четеш. Какво отношение при Франческа съм писал!? Казах, че характерът и обноските ѝ са като на Габи Бланко. Имитира я. А самата услуга е на ниво, свърши ме бързо, защото ме награби и възбуди. Не е надуваема кукла да лежи и да не мърда. Точно защото е добра в това, свършва бързо клиентите. Двама, трима за час са 600лв минимум(без екстри), вместо 300. Ти като искаш да ебеш цял час и това разбираш под отношение и хубав секс си сбъркал момичето. За теб е греда, за мен - не. Като имаш кеш ходи да я ебеш пак след няколко часа или на другия ден, кво мрънкаш.
Върни се тук да уточним някои неща мангасар гнусен :)

Разбирам голямото ти желание да се отклониш от темата и да си отмъщаваш на онази застаряла грозновата курва но все пак след като ни сподели страхотното си преживяване е нормално да възникнат някои въпроси.
И без това няма да си кажеш какво е станало между вас и трябва да гадаем.
Или те е изгонила като те е видяла като възможни причини са че си гнусен мангасар или смърдиш на мърша или ти е разбила сводническата муцуна :) Каквото и да е станала едно е сигурно - унижила те е много.

Та да се върнем на въпроса как само ти успя да си изкараш толкова страхотно при доказана от много години в много градове греда която сама си знае че е греда.
Все пак това със сигурност представлява интерес за всички курвари, какви специални умения трябват да може да изкараш страхотно с подобна кисела мрънкаща курва.
Вероятно финансовия стимул от 250лв за 30 мин е спомогнал, но малоумници които да дават толкова пари на доказана греда в студентски няма.
Е има 1 но сигурно има и други фактори.

Аз имам доста развинтена фантазия и на базата на мненията ти си представям случката така:
Звъниш ти, младия готин пич с неустоимо чувство за хумор и пускаш 1-2 оригинални шегички по телефона при което тя като много печена курва й става ясно че ще има среща с много специален мъж :)
Пристигаш на адреса, но тя все още трескаво се подготвя за незабравимите моменти, подмива се бръсне се, парфюмира се и след като ти позвъняваш тя те оглежда на домофона с видео връзката и разбира се си надхвърлил очакванията й.
Подмокря се и се изчервява и не може да откъсне очи да гледа мъжа мечта.
Ти обаче небрежно влизаш и тя се връща в банята да се увери че е достатъчно подготвена и чиста за да не се излага пред мъжа от сънищата си.
Малко е объркващо как хем излиза от банята, как хем ти отваря и как те чака гола в леглото та или си бил с 3 и от превъзбуда не си разбрал или от толкова страст ти се губят някакви моменти та ако имаш желание може да ни осветлиш да подредим тези вълнуващи събития :)
Възбудена те награбва, все пак не може да устои при вида на млад готин пич и дори не ти е дала шанса да пуснеш някоя шегичка с която да я накараш да получи бурен оргазъм.
Тя няма търпение да се наслади на мъжа от сънищата си и страстно свършва няколко пъти и ти за да й върнеш жеста също свършваш като по този начин й показваш какви уникални умения има в леглото.
Незабравими 3 минути!
Изправяш се гордо, все пак си я накарал да й омекнат краката, тя няма сила дори да си вдигне главата все пак младия и готин пич я е съсипал от секс, тя никога не е правила толкова много и такъв незабравим секс, отиваш към банята с доволна усмивка и гордо вдигната глава все пак си побъркал от секс поредната си бройка в студентски.
По пътя демострираш че освен готин и с уникално чувсто за хумор демонстрираш и смелост като изритваш някакви обувки пренебрежително.
Тя като вижда смелостта ти тотално се предава и губи съзнание.
Взимаш си душ, поглеждаш надменно размазаната от секс курва, вадиш 250лви ги подхвърляш небрежно да има да си харчи курвето.
250 лв все пак е добра цена за подобно изживяване.
Сега тя вероятно тръпне в очакване да й се обадиш отново.
С гаранция връща всички потърсили я въпреки че те едва ли са много, все пак трябва да пази сили за незабравимия млад и готин пич с уникално чувство за хумор.

И аз имам чувство за хумор но не мога да се меря с тебе :)
Публикувай отговор