https://www.alo.bg/3872697
Някой бил ли е тук?
❤️Сузи❤️ - 0899670527
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: ❤️Сузи❤️ - 0899670527
Ти сериозно ли задаваш тоя въпрос? Тая курва е звезда из България и много курове из държавата е изтрошила.
Като нов потребител, ще започвам да попълвам темите, спрямо момичетата, с които съм бил. Колегата, Ulci1234, е прав - тая е доста известна в бранша и точно това ме подтикна да ходя и да я еба. Уговорихме се и всичко точно, с разликата, че по телефона ми се видя, че грам не и се занимава. Отделно, бях се вместил в работното и време, срещата беше за 19:30. Отивайки там, позвъних отново, за да ми отвори и тогава ми затвори. По принцип, не обичам да вися пред адресите и затова се пораздвижих напред-назад около блока. Звъннах след това още два пъти и единият ми път даде заето(помислих си, че ме е блокирала), а другият - просто стоеше свободно и директно си тръгнах. Та така, не успях да я маркирам, но мисля и да не опитвам повече с нея, честно казано. Доста несериозно отношение, което лично мен ме отблъсква, ако ще и да е супер известна путката, както е в тоя случай ...
Бях при нея преди повече от година мисля. Първият път като отидох ми върза тенекия. Вторият път вече знаех къде е терена и успях да стигна малко по-бързо и успях да я хвана преди някой друг да ме изпревари. Предполагам че нещо такова се е било случило предният път, тъй като е много неорганизирана и май друса нещо и не знае къде се намира. Бях решил да пробвам анала и бих казъл, че се справи. За половин час ебане отзад не ми е мрънкала. Цената също е добра. Единствената причина поради, която не съм повтарял и едва ли ще повторя е че е много норганизирана и неадекватна. Плюс това като прибавим, че идва в София 4-5 пъти в годината за 1 седмица и става хептен сложно.