Здравейте колеги някой да я е пробвала в тия дни и кога последно? Според вас как е в секса раздава ли се обича ли грубо и предлага ли екстри като френска без и секс също лизания и целувки ласки или грубо говорене също ?
https://www.alo.bg/6682500 - Нати
Някой да е пробвал тази ?
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 32 пъти
- Благодарен: 58 пъти
Re: Някой да е пробвал тази ?
С една дума ОТПАДЪК.
Мести се между Пловдив и София защотоняма клиенти. Сланинест корем, реална възраст около 45+ годишна. Като цяло разплута леля. С излъчване за нечистоплътност. Миризмата си я спестих защо си тръгнах, ама я усетих като 6-то чувство . На мен ми е към циганския етнос. По добре си го спести
Мести се между Пловдив и София защотоняма клиенти. Сланинест корем, реална възраст около 45+ годишна. Като цяло разплута леля. С излъчване за нечистоплътност. Миризмата си я спестих защо си тръгнах, ама я усетих като 6-то чувство . На мен ми е към циганския етнос. По добре си го спести
От Дупница до Сливница са само 2 пръста, но пътя е хлъзгав