https://adamieva.info/obiava-4543866/sl ... ko-dni-tuk
0885 901 376
Терен близо до мола на бул. Руски - дворче между две-три сгради, на едната веранда, а на нея прилично девойче. През това време звъня и гледам, че и тя държи телефон на ухо, викам си "йес", ама "нъц". Друга се обажда - е какво пък - бардак. Това е адресът, ама без да дочакам инструкции влизам в двора и сега накъде ? Понеже не за първи път съм в такъв коптор, викам си, ще се ориентирам. Подобно на аглийски секс турист в Тайланд поемам покрай една пролука в двора между сградите и се озовавам пред някаква затулена работилничка при един мустакат чичо, който ме пита кого търся. Ми... едно момиче смотвам и се връщам обратно в двора, значи толкова за дискретността. Звъня пак. Чичото си кове, девойчето на верандата си лафи, а аз кеся в центъра на двора все едно съм си дома и се опитвам да се свържа с курвата. Еле вдига и ми се "скарва", че съм й затворил преди да ми каже къде да вляза. Влизам в една от сградите и поемам през коридор, от който не знам дали ще се завърня нявга. Една врата се открехва и цигане с котка ме посреща на вратата. Ама все пак влизам. Вътре пак я оглеждам. Цигане, ама черно, ама едно такова... никакво. Туй не бе упоменато в отзивите, дето четох. Даже не знам дали е тя от снимките, смятай, като бих допуснал, че не е, ама нека билите там няколко пъти да кажат - момето имаше една малка татуировка на лявата ключица, каквато на снимките не виждам. Или снимките са от времето преди да е похабена от занаята. Как и да е, ловецът на крокодили ще се пробва. Сигането се съблече - цръна маца. По традиция сложи капута на мек инструмент, но бързо го вдигна с нелоша свирка. Даваше да й бъркам по долапите. После кратък процес, колкото да се отбележа, че съм боднал, че не ми се понрави физически. Циците ги е загубила на някое тепе, а дупето е нашарено с нещо подобно на стрий, все едно Асан бей я е нашарил с камшика. Иначе бе чиста, няма миризми и т.н. мизерии, изпълнителна и точна. Та поисках да ме свърши на френска, че добре й се получаваше и си тръгнах с усещането, че въпреки всичко не съм ебал, а съм се преебал, защото очаквах по-добра визия. Бях се заканил да думна още нещо тая вечер, но след това сигане, реших да думна няколко бири из центъра.
Сладка и дискретна (ама цигане)
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.