Ако модерацията беше стриктна тук ти щеше да си сред първите баннати с невероятно безсмислените ти офтопик излияния и заяждания, глупчо.
И вземи прочети някой учебник от 3-ти клас, срамно е да си толкова зле с граматиката. Когато се обръщам към останалите аз не говоря в т. нар. 3-то лице, тъпанар с тъпанарите. Говоря в 1-во лице единствено число т.е от мое име. Ти, тъпчо, говориш в т. нар. 3-то лице ето тук:
Nikolaj написа: ↑Съб Дек 23, 2023 7:56 pm
...видяхме колко ти е акъла.
Виждаш ли този глагол "видяхме"? "Вие" сте видяли? Демек ти и въображаемата ти аудитория, която е и сега с/около теб; във въображението ти само естествено
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Ето това означава да се говори в 3-то лице (макар че технически това не е 3-то лице, но това означава изразът "говориш в трето лице" - говориш от името на/включваш и други освен себе си в мнението си), тупан селски без основно. Аз не говоря от името на останалите, аз се
обръщам към останалите, глупендер. Иронично, но ти си тоя дето вмъква нещо от името на останалите - "видяхме", глупако глупав.
То само това да ти беше кусурът, ти не знаеш основни думи как се пишат ако не са в инфинитив като третокласниците, ама нейсе. По-лошото е че си природно тъп.
Това е най-лошото за един човек.
Оставям те да вземеш последната дума, явно ти е супер важно, при комплексираните глупаци е така.