Колеги, някой посещавал ли е ето това момиче - https://www.alo.bg/8492935 .
Аз проявих интерес към обявата, т. к. в говорими езици е отбелязала само руски и реших, че тя е рускиня или украинка, а както е известно това са най-добрите жени в секса . Аз успях да се свържа и започнах да я питам на руски за условия, време адрес и т.н. Веднага усетих много силен и дразнещ акцент. Тя ми каза, че цената не била 300, както пише в обявата, а 350 (първа сигнална лампа за греда) и че цената е само за 1 тек (втора сигнална лампа за греда)
В един момент тя ме попита какъв съм по народност и като й казах, че съм българин, тя леко троснато ме попита на български защо й говоря на руски и от там нататък продължихме на български. (Това лично за мен е трета сигнална лампа за греда - пишейки, че говори само руски се опитва да подведе хората, че е рускиня.) В крайна сметка се оказа, че за вечерта, в която я търсих, тя няма терен и реших, че няма да се занимавам да търся хотели по нощите. Въпреки трите сигнални лампи за греди ще се радвам да чуя мнение и от колега, който е успял да я посети и съответно да потвърди или отхвърли моите подозрения.
Bety ❤️ new - 0879863816
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
- nightmaretg
- Благодарил: 42 пъти
- Благодарен: 30 пъти
Re: Bety ❤️ new - 0879863816
В скоро време с все по увеличаващата им се нагласт, очаквам да почнат да се пускат и за 500 или 1000лв на час за едно свършване без екстри Но най-баналното е че щом се пускат явно има и такива които им се вържат
Re: Bety ❤️ new - 0879863816
Въпрос на време е и няма как да бъде друго, при положение, че се навъдиха супер много отчаяни симпове, готови да ги дават тези пари.