Ходих при тази Зори преди два часа
https://www.alo.bg/8484183
Уплаших се на вратата и си тръгнах
Иначе снимките изглеждат нейни ама крокодил. Топчесто бузесто лице с големи гадни джуки. Викам и няма да остана . Защо? Ами не ми харесваш. Защо? Още малко ще ме набие
Ходих при Мира после доволен съм като имам време ще кажа за нея
Зори 0896295223
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Зори 0896295223
Искам само да потвърдя думите на колегата отгоре, момата прилича на жаба повече, отколкото на човек, и говори (разбирайте, подвиква) като най-простата селянка, която можете да си представите. През цялото време по телефона комуникирах явно с някаква нейна диспечерка, която говореше от нейно име в първо лице, и звучеше като интелигентна жена без никакъв осезаем акцент, симпатично и усмихнато. В крайна сметка пред хотела ми се появи това създание, което, мисля, ме отказа от ходенето по курвьи за един стабилен период от време занапред. Дадох ѝ пари за транспорта, колкото просто да ми се махне от очите. Не правете моята грешка, на мен ми харесаха снимките, които пичът отгоре е пуснал, циците, задника. Но в лицето наистина няма нищо общо и е абсолютен крокодил.
-
- Благодарил: 119 пъти
- Благодарен: 206 пъти
- Обратна връзка:
Re: Зори 0896295223
На тая имах нещастието да й звънна преди година поради липса на всякакви други варианти. Тогава на беше диспечерка а самата тя.
От няколкото реплики които разменихме по телефона стана ясно, че е пияна на кирка още на обяд. След като й заявих твърдо, че нема да ида, щото е фиркана до ушите, получих още поне 6 позвънявания от нейна страна, на които естествено и не отговорих. Явно е трябвало в тоя ден да пусна тото щото съм извадил късмет, че ми се е разминало посещението.
От няколкото реплики които разменихме по телефона стана ясно, че е пияна на кирка още на обяд. След като й заявих твърдо, че нема да ида, щото е фиркана до ушите, получих още поне 6 позвънявания от нейна страна, на които естествено и не отговорих. Явно е трябвало в тоя ден да пусна тото щото съм извадил късмет, че ми се е разминало посещението.
WTF