sfpolice написа: ↑Пет Ное 08, 2024 4:05 pm
Момчета не вие а Компаньонката би ли започнала връзка с вас? Да това е въпроса, и да би започнала връзка с вас и то само и единствено ако има файда и интерес за ваша сметка, и то независимо от това как изглеждате вие може да сте дебел,дебил и грозник и.т.н за нея няма никакво значение стига да имате пари !!!
Ами точно обратното е с компаньонките. Познавам няколко със стаж, като накрая си хващат някой по-млад мъж - с по 5-10 г по-млад, с който им е приятно да правят секс,и да си прекарват времето, а не по за пари с разни немити, понякога, напр. след работа, чичковци. Те пари си изкарват, плащат си наема и разходите, но им трябва някой за вечерите - и то да им е приятно с него. Другите жени търпят мъжете си, които ходят по платени, защото са финансово зависими от тях, компаньонките не търпят, не им е нужно.
А, и много от компаньонките не лапат никому, понеже всичко е с кондом и свършва за 10-15минути,- за 100-200 лева. Аз лично често съм се чувствал използван от тях, а не те от мен - за нула време са ми взели доста пари без да се напрягат, а и безопасно, с кондом, за тях.
Те така, другари...