Е,еее викам си ще прочета нещо ново по мой адрес като влезна пак тука то пак същото. Абе вие 3-мцата сте си като 3-та глупаци... Едно и също като някоя стара изкривена плоча. Баси, айде напънете се нещо да измислите по-оригинално,а.? Само да не оцапате гащите.
Мнение? - 7737215 - 0894222721
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 48 пъти
- Благодарен: 80 пъти
Re: Мнение? - 7737215 - 0894222721
-
- Благодарил: 119 пъти
- Благодарен: 206 пъти
- Обратна връзка:
Здрасти бе Жмъц, къде ходиш га те нема ?Nikolaj написа: ↑Нед Сеп 29, 2024 6:55 pmЕ,еее викам си ще прочета нещо ново по мой адрес като влезна пак тука то пак същото. Абе вие 3-мцата сте си като 3-та глупаци... Едно и също като някоя стара изкривена плоча. Баси, айде напънете се нещо да измислите по-оригинално,а.? Само да не оцапате гащите.
Викаш леличката с белата престилка ти обриса засъхналите фекалии и ти се отлепи гъза от чаршафите да са появиш случайно тука в целата си смръдлива убост.
И верно нема нужда да се напъваш като назе, че тизе си одиш се посран и тава ич не е ново, то си ти е за цел живот.
А новото за тебе е, че може да туряш памперси и да са надяваш леличката а ти ги сменява преди да ти залепнат за посрания задник.
И не се кахъри, че не са напиняме да мислиме за тебе, язе внимание отделям на тия дето ги плющъ и то само докато ги плющъ, та ако страдаш толкова мое да се уредиш щом толкова се натегаш, но само ако ти замият гъза преди това, че явно не го можеш самичък
WTF
-
Толкова добре ти стои това дилетантско описание че все едно описваш живота си. Няма да се учудя ако си го преживял Ако е така, не е трябвало да те бъзикам . Трябвало е просто да те съжалявам.razputin написа: ↑Нед Сеп 29, 2024 7:45 pmЗдрасти бе Жмъц, къде ходиш га те нема ?Nikolaj написа: ↑Нед Сеп 29, 2024 6:55 pmЕ,еее викам си ще прочета нещо ново по мой адрес като влезна пак тука то пак същото. Абе вие 3-мцата сте си като 3-та глупаци... Едно и също като някоя стара изкривена плоча. Баси, айде напънете се нещо да измислите по-оригинално,а.? Само да не оцапате гащите.
Викаш леличката с белата престилка ти обриса засъхналите фекалии и ти се отлепи гъза от чаршафите да са появиш случайно тука в целата си смръдлива убост.
И верно нема нужда да се напъваш като назе, че тизе си одиш се посран и тава ич не е ново, то си ти е за цел живот.
А новото за тебе е, че може да туряш памперси и да са надяваш леличката а ти ги сменява преди да ти залепнат за посрания задник.
И не се кахъри, че не са напиняме да мислиме за тебе, язе внимание отделям на тия дето ги плющъ и то само докато ги плющъ, та ако страдаш толкова мое да се уредиш щом толкова се натегаш, но само ако ти замият гъза преди това, че явно не го можеш самичък
-
- Благодарил: 119 пъти
- Благодарен: 206 пъти
- Обратна връзка:
Жмъц продължавай смело да си бъзикаш в задника, само съм ти рекъл да ти го замиват тоа гъз щом ша са навърташ насам деба.
Иначе то е ясно дето искаш да ми станеш ханъмa та толкова мислиш как да ми са уфлянкваш дилетантски кат некоа смотана недоклатена селска космата шунда смръдлива
Иначе то е ясно дето искаш да ми станеш ханъмa та толкова мислиш как да ми са уфлянкваш дилетантски кат некоа смотана недоклатена селска космата шунда смръдлива
WTF
Твърде тъп си, за да ти се даде/обясни нещо ново. И да ти кажа нещо ново няма да го разбереш. Тъп си като печурка.Nikolaj написа: ↑Нед Сеп 29, 2024 6:55 pm Е,еее викам си ще прочета нещо ново по мой адрес като влезна пак тука то пак същото. Абе вие 3-мцата сте си като 3-та глупаци... Едно и също като някоя стара изкривена плоча. Баси, айде напънете се нещо да измислите по-оригинално,а.? Само да не оцапате гащите.
Сори, но това са реалности, а не мнения от грамофонна плоча като твоите. Ти не можеш нищо интересно да кажеш или направиш. Тъп на гъз.
Има само 1 или 2-ма по-тъпи от тебе тук и по другите форуми във времето и те или си го знаят или са пълни психопати с мания за величие щото имали некой и друг лев.
Но толкова тъп гъз като тебе, който си и вярва, че е 'пич' на всичкото отгоре си само ти май.
Smart Men Don't Get Married
-
Баси, олигофрен до олигофрен .Ш..пич deep ли си shallow ли си не те знам и не ме интересува. Ама вземи малко я смени тая плоча бе. Тая думичка "тъп" имам чуството че са ти я повтаряли като малък по 100 пъти за да я запомниш и сега пелтечеш с нея във всяко изречение ,а..? Като малко не пораснало дете си, закърняло ти е развитието ли....? За мозъка вече се видя че там оправяне вече няма. Абе,чакай сетих се..! Абе да не би инструмента ти да е микроскопичен и да си в тежка зависимост че си малоценен,а..? Или я караш само на чекии и за това си затъпял.? От октомври не бях влизал тук, и така както гледам още си на черешата.deep написа: ↑Нед Окт 13, 2024 6:03 pmТвърде тъп си, за да ти се даде/обясни нещо ново. И да ти кажа нещо ново няма да го разбереш. Тъп си като печурка.Nikolaj написа: ↑Нед Сеп 29, 2024 6:55 pm Е,еее викам си ще прочета нещо ново по мой адрес като влезна пак тука то пак същото. Абе вие 3-мцата сте си като 3-та глупаци... Едно и също като някоя стара изкривена плоча. Баси, айде напънете се нещо да измислите по-оригинално,а.? Само да не оцапате гащите.
Сори, но това са реалности, а не мнения от грамофонна плоча като твоите. Ти не можеш нищо интересно да кажеш или направиш. Тъп на гъз.
Има само 1 или 2-ма по-тъпи от тебе тук и по другите форуми във времето и те или си го знаят или са пълни психопати с мания за величие щото имали некой и друг лев.
Но толкова тъп гъз като тебе, който си и вярва, че е 'пич' на всичкото отгоре си само ти май.
Виж, казах ти го сто пъти, за да се опиташ поне да се погледнеш отстрани, но когато си кръгъл идиот какъвто си ти нищо не може да ти влезе в кухата тиква. У главата имаш ако вместо сиво вещество.Nikolaj написа: ↑Пон Ное 25, 2024 5:11 pmБаси, олигофрен до олигофрен .Ш..пич deep ли си shallow ли си не те знам и не ме интересува. Ама вземи малко я смени тая плоча бе. Тая думичка "тъп" имам чуството че са ти я повтаряли като малък по 100 пъти за да я запомниш и сега пелтечеш с нея във всяко изречение ,а..? Като малко не пораснало дете си, закърняло ти е развитието ли....? За мозъка вече се видя че там оправяне вече няма. Абе,чакай сетих се..! Абе да не би инструмента ти да е микроскопичен и да си в тежка зависимост че си малоценен,а..? Или я караш само на чекии и за това си затъпял.? От октомври не бях влизал тук, и така както гледам още си на черешата.deep написа: ↑Нед Окт 13, 2024 6:03 pmТвърде тъп си, за да ти се даде/обясни нещо ново. И да ти кажа нещо ново няма да го разбереш. Тъп си като печурка.Nikolaj написа: ↑Нед Сеп 29, 2024 6:55 pm Е,еее викам си ще прочета нещо ново по мой адрес като влезна пак тука то пак същото. Абе вие 3-мцата сте си като 3-та глупаци... Едно и също като някоя стара изкривена плоча. Баси, айде напънете се нещо да измислите по-оригинално,а.? Само да не оцапате гащите.
То има тъп, но има и Тъп. Ти си от втория тип тъп - Тъп.
Аз знам, че не знам нищо, ама ти,Тъп, даже и това не знаеш. И това е досадното и супер комплексарското в кретени като теб.
И смехотворните ти проекции само затвърждават това, което е ясно на всеки що-годе нормален човек имал нещастието да му се наложи да ти чете тъпотиите, Тъпчо клет.
Между другото "пелтечЕш" се пише с И, "не пораснало" се пише слято в този контекст, "за това" също се пише слято в този контекст.
Ето така, г-н Тъпчо Тъпчев ---> пелтечиш, непораснало, затова. Виждаш ли иронията? Съмнявам се дълбоко.
Малоумните ти и отчаяни опити да вкараш 'умни' думи в "речта" си от време на време са толкова нескопосани, неуместни и показателни за липсата на нормално ниво на мисловна дейност, че карат човек, който ти чете глупостите да се чувства неудобно заради теб самия. Толкова зле си.
Мисъл нема смисъл.
Но това, че си полуграмотен и безкрайно некадърен в изказа и в опитите да се правиш на остър е бял кахър, майната му, не го мислиме, не го коментираме много много, всеки си има особености, а и тук не е литературен курс все пак. Жив и здрав дето се вика, може да си малоумен в писането, но това не е гаранция за останалото, нали така? Поне да имаш идея някаква какво пишеш и защо го пишеш пак ще е нещо.
Но не би.
Най - страшното е, че си Изключително Тъп като цяло, не само графомански тъп. Тъп тъп. Изключително. Тъп.
Сигурен съм, абсолютна мистерия за всеки, който те познава, включително и тия дето са те направили, е по точно какъв нелеп природен механизъм си се оказал най-бързият сперматозоид измежду милиони други. Единственото логично обяснение е, че си отегчил с тъпотата си останалите сперматозоиди до такава степен, че са извършили масово сепуко и ти си останал единственият оцелял.
Все пак питай вашите да не би да си осиновен. Може да имаш ромген и от там да ти идва тъпотата, според мен шансът не е малък.
А на всичкото отгоре звучиш като студент, който харчи парите на родителите си за "образование" .
Боже опази.
Последно промяна от deep на Пет Ное 29, 2024 7:28 am, променено общо 11 пъти.
-
Олигофрен... следващия път вземи надраскай още по-дълъг ферман с глупости. Хората пишат или коментират курви ,а ти се опитваш да "анализираш" което също не ти се отдава добре. Бях забравил че трябва да ти напомням от време на време да си пиеш хапчетата. Почти съм сигурен какви са и другите ти фалшиви профилчета тук от които драскаш щото този "стил" не може да се сбърка. Рядко срещано говно си,но ти си го знаеш де. Продължавай пак така че ми е скучно като не ти опъна жилите от напъване в опит да ме засегнеш по някакъв начин. Мисли,знам че можеш и по-добре. дърта чекия такава.deep написа: ↑Чет Ное 28, 2024 6:02 pmВиж,Nikolaj написа: ↑Пон Ное 25, 2024 5:11 pmБаси, олигофрен до олигофрен .Ш..пич deep ли си shallow ли си не те знам и не ме интересува. Ама вземи малко я смени тая плоча бе. Тая думичка "тъп" имам чуството че са ти я повтаряли като малък по 100 пъти за да я запомниш и сега пелтечеш с нея във всяко изречение ,а..? Като малко не пораснало дете си, закърняло ти е развитието ли....? За мозъка вече се видя че там оправяне вече няма. Абе,чакай сетих се..! Абе да не би инструмента ти да е микроскопичен и да си в тежка зависимост че си малоценен,а..? Или я караш само на чекии и за това си затъпял.? От октомври не бях влизал тук, и така както гледам още си на черешата.deep написа: ↑Нед Окт 13, 2024 6:03 pm
Твърде тъп си, за да ти се даде/обясни нещо ново. И да ти кажа нещо ново няма да го разбереш. Тъп си като печурка.
Е как няма да си сигурен като само пълни малоумници като тебе може да видят под вола теле. Оня с витиеватия изказ на незавършил адвокат беше потвърден втори акаунт на един друг, с който се псувахте половин година и сега ти се привижда навсякъде - търкулнала се тенджерата та си намерила похлупака.Nikolaj написа: ↑Съб Ное 30, 2024 12:19 amОлигофрен... следващия път вземи надраскай още по-дълъг ферман с глупости. Хората пишат или коментират курви ,а ти се опитваш да "анализираш" което също не ти се отдава добре. Бях забравил че трябва да ти напомням от време на време да си пиеш хапчетата. Почти съм сигурен какви са и другите ти фалшиви профилчета тук от които драскаш щото този "стил" не може да се сбърка. Рядко срещано говно си,но ти си го знаеш де. Продължавай пак така че ми е скучно като не ти опъна жилите от напъване в опит да ме засегнеш по някакъв начин. Мисли,знам че можеш и по-добре. дърта чекия такава.deep написа: ↑Чет Ное 28, 2024 6:02 pmВиж, казах ти го сто пъти, за да се опиташ поне да се погледнеш отстрани, но когато си кръгъл идиот какъвто си ти нищо не може да ти влезе в кухата тиква. У главата имаш ако вместо сиво вещество.Nikolaj написа: ↑Пон Ное 25, 2024 5:11 pm
Баси, олигофрен до олигофрен .Ш..пич deep ли си shallow ли си не те знам и не ме интересува. Ама вземи малко я смени тая плоча бе. Тая думичка "тъп" имам чуството че са ти я повтаряли като малък по 100 пъти за да я запомниш и сега пелтечеш с нея във всяко изречение ,а..? Като малко не пораснало дете си, закърняло ти е развитието ли....? За мозъка вече се видя че там оправяне вече няма. Абе,чакай сетих се..! Абе да не би инструмента ти да е микроскопичен и да си в тежка зависимост че си малоценен,а..? Или я караш само на чекии и за това си затъпял.? От октомври не бях влизал тук, и така както гледам още си на черешата.
Аз знам, че не знам нищо, ама ти,Тъп, даже и това не знаеш. И това е досадното и супер комплексарското в кретени като теб.
И смехотворните ти проекции само затвърждават това, което е ясно на всеки що-годе нормален човек имал нещастието да му се наложи да ти чете тъпотиите, Тъпчо клет.
Между другото "пелтечЕш" се пише с И, "не пораснало" се пише слято в този контекст, "за това" също се пише слято в този контекст.
Ето така, г-н Тъпчо Тъпчев ---> пелтечиш, непораснало, затова. Виждаш ли иронията? Съмнявам се дълбоко.
Малоумните ти и отчаяни опити да вкараш 'умни' думи в "речта" си от време на време са толкова нескопосани, неуместни и показателни за липсата на нормално ниво на мисловна дейност, че карат човек, който ти чете глупостите да се чувства неудобно заради теб самия. Толкова зле си.
Мисъл нема смисъл.
Но това, че си полуграмотен и безкрайно некадърен в изказа и в опитите да се правиш на остър е бял кахър, майната му, не го мислиме, не го коментираме много много, всеки си има особености, а и тук не е литературен курс все пак. Жив и здрав дето се вика, може да си малоумен в писането, но това не е гаранция за останалото, нали така? Поне да имаш идея някаква какво пишеш и защо го пишеш пак ще е нещо.
Но не би.
Най - страшното е, че си Изключително Тъп като цяло, не само графомански тъп. Тъп тъп. Изключително. Тъп.
Сигурен съм, абсолютна мистерия за всеки, който те познава, включително и тия дето са те направили, е по точно какъв нелеп природен механизъм си се оказал най-бързият сперматозоид измежду милиони други. Единственото логично обяснение е, че си отегчил с тъпотата си останалите сперматозоиди до такава степен, че са извършили масово сепуко и ти си останал единственият оцелял.
Все пак питай вашите да не би да си осиновен. Може да имаш ромген и от там да ти идва тъпотата, според мен шансът не е малък.
А на всичкото отгоре звучиш като студент, който харчи парите на родителите си за "образование" .
Боже опази.
Други профили нито имам, нито ми трябват, Тъпчо, каквото ми трябва го имам и го ползвам точно колкото и когато ми е нужно, но все си мислех, че е ненужно да го изписвам изрично; само че забравям колко Тъп в действителност си.
Над половината от нещата 'за курви' дето си писал веднъж на високосна са преразкази по хомоеротик кореспонденцията с 'приятелчетата' ти, мухльо Тъп.
Ходи да се обясняваш на разпутин, че искаш да му ставаш ханъма, прав е човекът, за друго не ставаш
Нямам никакво желание да те коментирам, но пълната ти некомпетентност, откровено малоумие и супертъпанарско его са толкова смехотворни и подканящи, че е трудно да се устои понякога, признавам .
И се опитай да харчиш парите на вашите малко по предназначение, срамно е уж студент да е толкова зле във всичко. което изисква мислене.
-
- Благодарил: 40 пъти
- Благодарен: 17 пъти
deep написа: ↑Съб Ное 30, 2024 12:22 pmЕ как няма да си сигурен като само пълни малоумници като тебе може да видят под вола теле. Оня с витиеватия изказ на незавършил адвокат беше потвърден втори акаунт на един друг, с който се псувахте половин година и сега ти се привижда навсякъде - търкулнала се тенджерата та си намерила похлупака.Nikolaj написа: ↑Съб Ное 30, 2024 12:19 amОлигофрен... следващия път вземи надраскай още по-дълъг ферман с глупости. Хората пишат или коментират курви ,а ти се опитваш да "анализираш" което също не ти се отдава добре. Бях забравил че трябва да ти напомням от време на време да си пиеш хапчетата. Почти съм сигурен какви са и другите ти фалшиви профилчета тук от които драскаш щото този "стил" не може да се сбърка. Рядко срещано говно си,но ти си го знаеш де. Продължавай пак така че ми е скучно като не ти опъна жилите от напъване в опит да ме засегнеш по някакъв начин. Мисли,знам че можеш и по-добре. дърта чекия такава.deep написа: ↑Чет Ное 28, 2024 6:02 pm
Виж, казах ти го сто пъти, за да се опиташ поне да се погледнеш отстрани, но когато си кръгъл идиот какъвто си ти нищо не може да ти влезе в кухата тиква. У главата имаш ако вместо сиво вещество.
Мисъл нема смисъл.
Но не би.
Боже опази.
Други профили нито имам, нито ми трябват, Тъпчо, каквото ми трябва го имам и го ползвам точно колкото и когато ми е нужно, но все си мислех, че е ненужно да го изписвам изрично; само че забравям колко Тъп в действителност си.
Над половината от нещата 'за курви' дето си писал веднъж на високосна са преразкази по хомоеротик кореспонденцията с 'приятелчетата' ти, мухльо Тъп.
Ходи да се обясняваш на разпутин, че искаш да му ставаш ханъма, прав е човекът, за друго не ставаш
Нямам никакво желание да те коментирам, но пълната ти некомпетентност, откровено малоумие и супертъпанарско его са толкова смехотворни и подканящи, че е трудно да се устои понякога, признавам .
И се опитай да харчиш парите на вашите малко по предназначение, срамно е уж студент да е толкова зле във всичко. което изисква мислене.
Още преди повече от две години бях написал, че се превърнах в най-лошия кошмар за Кольо Тъпото и Разпичин, които нощно време се събуждаха, крещейки името ми, виждайки ме в тъмното, чувайки ме в главите си, но на страха очите виждат двойно…!
Явно обаче не само тях съм белязал…!
Не сте ми интересни вече, намерих други кучета на които хвърлям пръчката, а те си лаят и я гонят - тичат да ми я донесат, отново да им я подхвърля.
Само за протокола, обаче – няма такова понятие, като „незавършил адвокат“, има такива, които не могат да си вземат изпита, респективно не могат да упражняват тази професия. …“Да, да, ама не…“, както казваше великият Петко Бочаров. Отдавна съм си го взел, практикувам и защитавам или атакувам законни интереси , които са изгодни на моите подзащитни…Това са Вашите деца, майки, бащи, братя и сестри, роднини, приятели, познати, това сте и Вие самите! И преди някой от гореизбоените , изплашени и яростни люде да кажат: „Кой си ти, бе, при теб пък никога няма да дойда…“, ще отвърна, че понякога нямате избор, просто Ви се налага и сте принудени да потропате на врата на кантората ми, и забележете, да ме молите за помощ.
Желая Ви приятно псуване!
-
Олигофрен.. 2 неща запомни от мен. Всичко което съм писал е за хора реално ходещи по курви,а не за блъскащи чекии пред монитора дъртаци като теб. Второ ... АНАЛИЗИРАЙ ТОВА - ДА ГО ДУХАШ... Мога и по-кратко да ти отговоря ама съм сигурен че няма да хванеш смисъла на написаното.deep написа: ↑Съб Ное 30, 2024 12:22 pmЕ как...Nikolaj написа: ↑Съб Ное 30, 2024 12:19 amОлигофрен... следващия път вземи надраскай още по-дълъг ферман с глупости. Хората пишат или коментират курви ,а ти се опитваш да "анализираш" което също не ти се отдава добре. Бях забравил че трябва да ти напомням от време на време да си пиеш хапчетата. Почти съм сигурен какви са и другите ти фалшиви профилчета тук от които драскаш щото този "стил" не може да се сбърка. Рядко срещано говно си,но ти си го знаеш де. Продължавай пак така че ми е скучно като не ти опъна жилите от напъване в опит да ме засегнеш по някакъв начин. Мисли,знам че можеш и по-добре. дърта чекия такава.deep написа: ↑Чет Ное 28, 2024 6:02 pm
Виж, казах ти го сто пъти, за да се опиташ поне да се погледнеш отстрани, но когато си кръгъл идиот какъвто си ти нищо не може да ти влезе в кухата тиква. У главата имаш ако вместо сиво вещество.
Мисъл нема смисъл.
Но не би.
Боже опази.
Ок, Тъпчо.Nikolaj написа: ↑Съб Ное 30, 2024 3:33 pmОлигофрен.. 2 неща запомни от мен. Всичко което съм писал е за хора реално ходещи по курви,а не за блъскащи чекии пред монитора дъртаци като теб. Второ ... АНАЛИЗИРАЙ ТОВА - ДА ГО ДУХАШ... Мога и по-кратко да ти отговоря ама съм сигурен че няма да хванеш смисъла на написаното.deep написа: ↑Съб Ное 30, 2024 12:22 pmЕ как няма да си сигурен като само пълни малоумници като тебе може да видят под вола теле. Оня с витиеватия изказ на незавършил адвокат беше потвърден втори акаунт на един друг, с който се псувахте половин година и сега ти се привижда навсякъде - търкулнала се тенджерата та си намерила похлупака.Nikolaj написа: ↑Съб Ное 30, 2024 12:19 am
Олигофрен... следващия път вземи надраскай още по-дълъг ферман с глупости. Хората пишат или коментират курви ,а ти се опитваш да "анализираш" което също не ти се отдава добре. Бях забравил че трябва да ти напомням от време на време да си пиеш хапчетата. Почти съм сигурен какви са и другите ти фалшиви профилчета тук от които драскаш щото този "стил" не може да се сбърка. Рядко срещано говно си,но ти си го знаеш де. Продължавай пак така че ми е скучно като не ти опъна жилите от напъване в опит да ме засегнеш по някакъв начин. Мисли,знам че можеш и по-добре. дърта чекия такава.