user2323 написа: ↑Пет Яну 10, 2025 3:03 pm
Frank написа: ↑Чет Яну 09, 2025 7:09 pm
Не става въпрос за това как изглежда жената и прочее. Досадно е как въпросният потребител(ка) пише едно и също мнение постоянно и евентуално добавя по нещо отгоре. Все си мисля, че всеки разумен човек, когато има интерес към въпросната обява и отвори темата с има няма 10 мнения(приспадам постоянно повтарящото се), ще ги прочете и ще си направи извода от написаното. Каква допълнителна информация добавя повтарянето на едно и също нещо 11 пъти? Очевидно, че има някакъв личен мотив - дали е недоволен клиент, дали е ядосан съсед, разочарован неин близък, конкуренция или обикновен хейтър, някак идва в повече всеки път, когато някой напише мнение, въпросният потребител(ка) да добавя едни и същи коментари.
докато има хора като теб с толкова ниски критерии такъв ще бъде и пазара трагичен, мързеливи слонове ще седят по обявите като има далеч по добър избор млади и слаби момичета
Ма ходи при младите и слаби, кой те спира ?!? Не знам и как ми прецени критериите, като никъде нищо не съм споменал за въпросната жена, нито че я харесвам, нито че съм я посещавал, нито нещо от тоя сорт.
Както и да е. Хубаво е, че нямам времето и не съм модератор в тоя форум, защото имам опит, преди на друго място със съвсем друга тематика бях такъв, нещата се държаха изкъсо, нито имаше обиди, нито нападки, нито постоянен офтопик и си беше едно полезно, подредено място. Тук има ЕДИН ЕДИНСТВЕН човек(освен ако няма и някои скрити, но не вярвам), който отговаря за огромен форум, където е необходим екип от поне 7-8 души, които да отделят по няколко часа на ден, за да не се пълни с повтарящи се теми с по 3-4 мнения, обиди, нападки, споделяне на лична информация и прочее глупости.