Те уж доста не лапат..ама имам впечатлението,че като отидеш при някоя която уж не лапа 5-6 пъти за масаж с ръчна само..и на 7 път и предложиш малко по голям стимул направо си го лапа без да и мигне окото
Е,да де нали за това говорим.Преди "да го налапа"-както се кефеше 1пич по-горе трябва да ти измъкне минимум едни 700-800 лв от предишни посещения. И къде е кирията от това че ти го е налапала за тези пари..? Та една що годе добра компаньонка ще ти предложи повече неща за тези пари че и ще ти останат да пробваш и други които си струват. Не е нормално за мен да се хвърлят такива пари за еротични масажи,но това си е мое мнение все пак.Парите всеки си ги харчи както си реши
Jedel написа: ↑Сря Авг 17, 2022 7:30 pm
Хора, защо подяволите давате такива пари за свирка и то от такава жена като Елиз?
Не го разбирам това....нищо лично към теб колега.
Мисля че всеки
сам си преценя, къде и колко да дава!
Изтрих колко съм платил,
Че да не се дразните!!!!!!!!!!!!
Разбирачи сте големи.
Ами не исках да пиша за нея,но щом е врътнала на момъка кавал отново...Елиз беше компаньонка преди 15 години.С масажите започна на Борис зад Съдебната палата.И НЕ правеше нищо друго ,освен манивела и АКО си КУЛТУРЕН да си покаже циците срещу сумата от половината масаж-тогава беше 50 ка.Значи плюс още 25.Преди 15 годин...Та значи,ако сега работи по същата тарифа,приготви едно 180-200 лева.Между другото,ВСИЧКИ са дигнали с едно 20 кинта цените....ДАЖЕ и в провинцията..Вчера бях Пловдив,при стара позната,вземаше 55-60 за масаж с манивела,а вчера ме одра с 80....като за стар познат,хехехех
ple6iv4i4ka написа: ↑Пон Сеп 05, 2022 1:16 pm
Ами не исках да пиша за нея,но щом е врътнала на момъка кавал отново...Елиз беше компаньонка преди 15 години.С масажите започна на Борис зад Съдебната палата.И НЕ правеше нищо друго ,освен манивела и АКО си КУЛТУРЕН да си покаже циците срещу сумата от половината масаж-тогава беше 50 ка.Значи плюс още 25.Преди 15 годин...Та значи,ако сега работи по същата тарифа,приготви едно 180-200 лева.Между другото,ВСИЧКИ са дигнали с едно 20 кинта цените....ДАЖЕ и в провинцията..Вчера бях Пловдив,при стара позната,вземаше 55-60 за масаж с манивела,а вчера ме одра с 80....като за стар познат,хехехех
Колега може ли телефонен номер на твоята позната от Пловдив за масаж. Може и на ЛС.
Ще съм много благодарен.
Колега, дай някоя за Пловдив на ЛС, че имаше една тя май посети Свети Петър, а една друга имаше, ама ало я намеря, ще я копам.
Колега, дай някоя за Пловдив на ЛС, че имаше една тя май посети Свети Петър, а една друга имаше, ама ало я намеря, ще я копам.