Стойте си при жените тогава
Стойте си при жените тогава
Тази била грозна оная била дебела циганка тогава си стойте при жените си като сте толкова недоволни айййй сиктир бе
Re: Стойте си при жените тогава
Това ли ти го роди курвенското мозъче? Като гледам правописа, май мозъчето е и циганско!
Защо не дойдеш да ми го кажеш лично бе мишок убит мръсен комплексар бягай да се пързаляш бе
С удоволствие бих дошъл, но не ти знам обявата. Дай линк и ако ме устройва цената, а и ако коментарите по форумите са добри, ще те посетя.
Ела в люлин 1 съм на 26 поликлиника ела да се видим смелият ми той пиленце шарено
Миличка, сериозно ли очакваш да вися пред входа на 26-а поликлиника и да питам всяка минаваща циганка дали не е курвата, с която имам среща? И изобщо страхотна реклама/покана ми отправяш - да дойда в Кипърските общежития!
Знаеш ли къде се намирам убит комлексар на трапезица номер 6 ела и ми го кажи лично не ме е страх а точно обратното ще те чакам с нетърпение миличък ела ако си мъж.на входа има табелка с масаж на третия етаж
Е добре де, дай обявата или кажи някакви цени, че там сте много лъскачки! Аз не обичам да съм пилот-изпитател. Искам да видя коментари, че ми е омръзнало от греди, мангалки, греди-мангалки, както и от мангалски номера.
- pizdec
- Благодарил: 30 пъти
- Благодарен: 27 пъти
Нека бъдем справедливи - има зрънце рационалност в основния пост на темата - и аз понякога се чудя какво очакват някои да намерят като отиват за платена услуга - разбира се, че в много случаи исканите пари не отговарят на услугата - ами на свободния пазар е така - постоянно се лъже - нали точно затова е този форум.
Глупачката не я интересува това а просто се дразни че някой я е нахранил тукpizdec написа: ↑Чет Апр 13, 2023 3:01 pm Нека бъдем справедливи - има зрънце рационалност в основния пост на темата - и аз понякога се чудя какво очакват някои да намерят като отиват за платена услуга - разбира се, че в много случаи исканите пари не отговарят на услугата - ами на свободния пазар е така - постоянно се лъже - нали точно затова е този форум.
Форума е добър но аз лично не взимам под внимание всичко което е написано тук, добре в да се описват нещата по-подробно защото често търсим различни неща и всеки сам трябва да може да си направи преценка за себе си дали си заслужава или не.